Wist u dat?
donderdag, 31 augustus 2017 00:00

**Wij staan Zaterdag 2 september a.s. op de Vereningsmarkt Händelplein                                                         Wnkelcentrum Getsewoud. Kom gezellig langs.

Zijn er leden die ons willen helpen Ehbo-informatie te geven van 13.00-17.00uur.

Iedereen die heeft gestemd tijdens de Rabonank Bloeiende leden achtie bedankt

**Wij kunnen weer terug kijken op een geslaagd seizoen met voor het eerst een grote oefening bij Garage Marcel van Dijk, waar wij heel gastvrij zijn ontvangen met een heerlijk kopje koffie en lekkere koek. En ook de Regio oefening was zeker een leermoment. Met de kers op de taart een donatie van het Schipholfonds.

**  Regio Oefening Duin&Bollenstreek woensdag 15 maart

Leden van onze vereniging en ook andere verenigingen deden mee aan deze regio oefening gehouden bij Smalspoormuseum Stroomtrein Katwijk Leiden(Valkenburg ZH). Tijdens deze oefening mochten wij gebruik maken van het gehele terrein met alle gebouwen van het museum, verschillende ongeval situaties kwamen aan de orde in een spoorweg en werkplaats omgeving. Het was een hele leuke avond met ervaring en ook leermomenten iets wat wij kunnen meenemen. Trots op de leden die zich hiervoor hebben opgegeven, zeker de moeite waard om even je geheugen op te frissen in deze soort oefeningen waar je moet handelen.

**Poster in het zonnetje...

Als Ehbo-vereniging willen wij jullie bedanken voor jullie inzet voor het afgelopen jaar

als poster bij een van onze evenementen. Gezellig met elkaar te genieten van een High Tea

in de Venneper Lodge en wij kunnen zeggen dat het een zeer geslaagde middag was.

Wil werd ook in het zonnetje gezet, bedankte haar voor vele jaren inzet. Trots zijn wij om Wil

als Ere lid van onze vereniging  mogen te benoemen.

**Mogen wij U voorstellen "onze Koningin Petra" Van Harte Gefeliciteerd, TROTS op JOU

Hoera!! Onze eigen bestuurslid en Coördinator Evenementen is Koningin van Nieuw-Vennep!
Hier zijn we natuurlijk super trots op.
Ze verdient het voor al het werk dat ze doet voor onder andere onze vereniging.
Petra we kunnen je niet genoeg bedanken!

**Wij feliciteren John Stassen met het ontvangen van de Gemeentelijke Erespeld voor het jaren actief als vrijwilliger zijn voor verschillende organisaties.

Wij feliciteren Wil en Marcel met hun jubileum

** Uw oranje kruisboekje 26e druk mee moet nemen bij elke les

** Alleen met consumptie bonnen drinken gehaald kan worden

** Onder Les Programma het rooster BLS/AED vermeld staat en regelmatig gewijzigd/

aangepast wordt en jullie hier regelmatig op moeten kijken

Op deze pagina vind u een aantal handige documenten.

Om deze documenten te kunnen bekijken,heeft u Adobe Acrobat Reader nodig.

Beschikt u nog niet over dit programma, dan kunt u het eenvoudig downloaden

door op het logo te klikken

Pleisterkaart

Dit document geeft een aantal handige tips voor het aanbrengen van pleisters